IEC Portal de publicacions r

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 7 (7 registres en total)

El Paper dels laboratoris municipals valencians en el control de qualitat dels aliments (1881-1936)
-- Article --
 Autor/a: Guillem i Llobat, Joaquim
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç - Control de qualitat - País Valencià - Història - S. XIX-XX
Laboratoris - País Valencià - Història - S. XIX-XX
 Publicació: Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica : IX Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Girona, 16-19 de novembre de 2006 / consell de redacció: Carles Puig-Pla (curador), Josep Batlló Ortiz, Pasqual Bernat López, Jordi Ferran Boleda, Pere Grapí Vilumara, Maria Rosa Massa Esteve, Alfons Zarzoso Orellana
Veure fitxa
Fitxa completa

Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
-- Article --
 Autor/a: Raventós Santamaria, Mercè ; Alonso, E.
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç
Qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

La Seguretat dels resultats en el laboratori
-- Article --
 Autor/a: Pueyo, Maite ; Vilalta, Eugeni
 Matèria:   Aliments - Anàlisi
Aliments - Qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Origen i traçabilitat dels aliments: aplicació de la tècnica d'espectroscòpia d'infraroig proper
-- Article --
 Autor/a: Graells Roca, Alba
 Matèria:   Traçabilitat
Aliments - Indústria i comerç - Control de qualitat
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Preparats de proteïnes en pols com a complements de la dieta per a esportistes : Estudi comparatiu i avaluació dels existents en el mercat català
-- Article --
 Autor/a: Sancho, Josep ; Benavent Vallès, Alfred
 Matèria:   Aliments - Anàlisi
Esportistes - Alimentació
Aliments - Qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Qualmed, un respir a Internet
-- Article --
 Autor/a: Carreras, Miquel
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç
Qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
-- Article --
 Autor/a: Benedito Fort, José Javier ; Díaz, R. ; Cervera, L. ; Mulet Pons, Antonio
 Matèria:   Aliments - Control de qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.